Cookie- og privatlivspolitik

Dataansvarlig

Læs hvem der er ansvarlig for behandling af dine data

Novopro Analytics, CVR-nr. 34611297, Hovedgaden 6, 4622 Havdrup. Telefon +45 7027 0800, e-mail: info@novopro.dk.dk (”Novopro), er dataansvarlig for behandling af dine personoplysninger.

Rettigheder og klagemuligheder

Læs hvordan du udnytter dine rettigheder og om dine klagemuligheder

Du har efter Databeskyttelsesforordningen og Databeskyttelsesloven en række rettigheder relateret til vores behandling af personoplysninger om dig. Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du kan finde på Datatilsynets hjemmeside: www.datatilsynet.dk.

Ønsker du at udnytte dine rettigheder, eller at klage over vores behandling af dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os på e-mail: info@novopro.dk.

Ret til indsigt

Du har ret til at anmode os om indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig, herunder med visse undtagelser at modtage kopi af personoplysningerne samt en række yderligere informationer.

Ret til berigtigelse

Du har ret til at anmode os om at få urigtige personoplysninger om dig rettet og opdateret. Du kan som medlem selv til enhver tid redigere eller slette dine stamoplysninger på Min side. 

Ret til sletning

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet personoplysninger om dig, inden tidspunktet for vores generelle sletning af dine personoplysninger ellers ville indtræffe.

Ret til begrænsning af behandling

Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger til et eller flere formål begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen til et eller flere formål, må vi fremover kun behandle de pågældende personoplysninger – bortset fra opbevaring heraf – med dit samtykke, med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person.

Ret til indsigelse

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger af grunde, der vedrører en særlig situation hos dig. Du har altid ret til at gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger til direkte markedsføring.

Ret til at få transmitteret personoplysninger (dataportabilitet)

Du har i visse tilfælde ret til at modtage personoplysninger om dig i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra os til dig og/eller til en anden dataansvarlig.

Klage til Datatilsynet

Læs om dine muligheder for at klage til Datatilsynet

Du har ret til at klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K., telefon: 33 19 32 00, e-mail dt@datatilsynet.dkwww.datatilsynet.dk.

 

Hjemmesider og portal

Læs hvordan vi behandler oplysninger om brugere af vores hjemmesider

Vi indsamler oplysninger om brugerne af og deres besøg på vores hjemmesider på tre måder:

  • Ved brug af cookies (og andre teknologier)
  • Ved at du selv afgiver oplysninger i kontaktformularer
Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

http://danskemedier.dk/digital/frq3rdparties/

Oplysningerne behandler vi efter databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1, litra b for at gennemføre en service til dig på din anmodning på hjemmesiderne samt art. 6, stk. 1, litra f (interesseafvejningsreglen).

Kontaktformularer og undersøgelser

Vi kan også indsamle informationer via undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vores produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold, der er tilpasset dine præferencer. Dette kan både ske på baggrund af dit samtykke, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra a, eller fordi vi har en berettiget interesse i at anvende indsamlede oplysninger til at kunne foretage sådanne analyser mv., jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f (interesseafvejningsreglen). Du har ret til at tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden ved at kontakte os.

Nyhedsbreve og direkte markedsføring

Læs hvordan vi behandler dine oplysninger til direkte markedsføring, når du har samtykket i at modtage nyhedsbreve mv.

Når du giver os samtykke til at sende dig markedsføring på e-mail eller SMS, anvender vi personoplysninger om dig til brug for direkte markedsføring med henblik på at sende dig nyhedsbreve mv.

Formål med behandling af dine personoplysninger

Formålet med behandling af dine personoplysninger er udsendelse af markedsføring fra os, herunder at forbedre vores kommunikation og målrette markedsføringen til modtageren.

Behandling af personoplysninger til udsendelse af markedsføring

I forbindelse med at vi indhenter dit samtykke til, at vi må sende dig e-mails, meddelelser til Min Side og SMS-beskeder med markedsføring, indsamler vi dine kontaktoplysninger. Disse oplysninger behandler vi efter databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b.

Afgivelse af dine personoplysninger og afgivelse af samtykke til markedsføring er frivillig og påvirker ikke dit eventuelle medlemskab hos os. Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke til markedsføring ved at kontakte os på info@novopro.dk eller afmelde kommende nyhedsbreve i den indsatte funktion nederst i nyhedsbrevet.

Behandling af personoplysninger til at målrette markedsføringen

Når vi sender markedsføring ud til dig per e-mail, indsamler vi information om, hvorvidt e-mailen åbnes, og om der klikkes på links i e-mails, meddelelser til Min Side og sms-beskeder. Vi bruger disse oplysninger til at målrette markedsføringen og udarbejdelse af statistik. Disse oplysninger behandler vi efter databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f (interesseafvejning).

Opbevaring og sletning af dine personoplysninger

Trækker du dit samtykke til markedsføring tilbage, benytter vi ikke længere dine personoplysninger til at sende dig elektronisk markedsføring.

Vi gemmer identifikationsoplysninger og dokumentation for dit afgivne samtykke og tilbagetrækning heraf i indtil 3 år efter, at vi sidste gang sendte markedsføring til dig. Hvis vi ikke har sendt markedsføring til dig forud for tilbagetrækningen af dit samtykke, sletter vi disse oplysninger. Hvis der opstår en klage eller tvist vedrørende samtykket, udsendelser eller vores behandling af dine personoplysninger, gemmer vi oplysningerne, indtil tvisten er endeligt afgjort.

Hvis du meddeler os, at du ikke ønsker at blive ringet op eller at modtage markedsføring via fysisk brev fra os, gemmer vi dit telefonnummer og/eller din adresse, så vi kan efterkomme din anmodning.

Hvem vi kan dele dine personoplysninger med

Dine personoplysninger vil blive behandlet af vores databehandlere, herunder markedsføringsbureauer og it- og hostingpartnere beliggende inden for EU/EØS. Disse databehandlere behandler alene dine personoplysninger efter aftale med og instruks fra os.